A A A

Με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Κηφισιάς συναντήθηκε σήμερα ο πρώην Δήμαρχος κι επικεφαλής της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης Νίκος Χιωτάκης μαζί με δημοτικούς συμβούλους.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μετά από την ανακοίνωση καταγγελία του Συλλόγου με σκοπό να ενημερωθούν για φαινόμενα απαράδεκτης συμπεριφοράς που επιδεικνύει, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους, συγκεκριμένος Διευθυντής του Δήμου, σε βάρος εργαζομένων, με την ανοχή της σημερινής Διοίκησης.

Ο Νίκος Χιωτάκης άκουσε προσεκτικά τα όσα του εξέθεσαν οι εκπρόσωποι του Σωματείου και τόνισε ότι :

«εφόσον αληθεύουν τα όσα μου καταγγέλθηκαν , πρέπει άμεσα η Διοίκηση του Δήμου και ο Δήμαρχος, ως από το νόμο προϊστάμενος όλων των υπηρεσιών να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Είναι υποχρέωση τους να διερευνήσουν τι ακριβώς συμβαίνει και να μην επιτρέπουν αυθαίρετες αντιδεοντολογικές συμπεριφορές στελεχών.

Η διασφάλιση της εργασιακής ειρήνης, η ισονομία, η ισοτιμία και οι συνθήκες ανθρώπινης αξιοπρέπειας, μεταξύ των εργαζομένων του Δήμου, είναι κύριες υποχρεώσεις της εκάστοτε Διοίκησης . 

Δεν έχει κανένας δικαίωμα από τη Διοίκηση, αλλά και από την Αντιπολίτευση,  να επιτρέπει σε διευθυντικά στελέχη να προσβάλλουν και να υποτιμούν τους υπόλοιπους εργαζόμενους.

Σε κάθε περίπτωση δεν θα επιτρέψουμε να υπάρχουν εργαζόμενοι δύο ταχυτήτων στο Δήμο Κηφισιάς».

Δείτε επίσης:

Καταγγελία εργαζομένων για Διευθυντή Υπηρεσίας του Δήμου Κηφισιάς. Τι απαντά ο Δήμαρχος